dotcomwebdesign.com
Vineriet - Franske Fornemmelse > FRANSKE VINE > Languedoc
 
 

Languedoc

 

Languedoc-Roussillon regionen starter fra Marseille i nordøst og strækker sig til den spanske grænse i syd. Regionen er kendt for sin varme temperaturer året rundt og kan byde på spændende kulturelle monumenter og gode vine
Languedoc-Roussillon er frugtbart og meget varieret. Frugtmarker og vinmarker ligger spredt ud over hele landskabet omkranset af cypresser, laurbærblade og høje platantræer. Den charmerende Canal du Midi snor sig imellem de maleriske landsbyer og giver mulighed for en kanalsejlads udover det sædvanlige.

Languedoc- Roussillon vin, herunder vin de pays mærket Vin de Pays d'Oc, er produceret i det sydlige Frankrig. Mens "Languedoc" kan henvise til en specifik historisk region i Frankrig og det nordlige Catalonien. Området strækker sig over Middelhavets kystlinje fra den franske grænse fra Spanien til regionen Provence. Området har omkring 700.000 acres(2.800 km2) under vinstokke og er den største vinproducerende region i verden, som er ansvarlig for mere end en tredjedel af Frankrigs samlede vinproduktion.
Hovedbyen i Languedoc er Montpellier.

Vineriet`s vine fra Languedoc kommer fra:

Clos Saint Conti, Montarnaud
Languedoc

Frederic Pinguet ejer CLos Saint Conti, som er beliggende på mindre parceller lidt udenfor Montpellier. Vinen fra 2011 høsten er økologisk certificeret. Frederic Pinguet producerer top vine fra området. Hovedparten af druerne er håndplukkede og sorteres omhyggeligt, for at give den optimale vinnydelse.

website

 

V I N E R I E T har følgende vine fra Clos Saint Conti:

Clos Saint Conti - Chardonnay fut de chénes 
Clos Saint Conti - Les Ames blanches 
Clos Saint Conti - Les pas de Loup 
Clos Saint Conti - Grande Cuvée 
Clos Saint Conti - La Cartagene 500 ml. 

Chateau d`Exindre - klik her

Chateau de l`Engarran -
klik her
Chateau de Fourques -
klik her